Speel video
Oeterdal Bike Weekend 2023

Een beleving voor elke fietser voor elke ondergrond

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus kun je kiezen uit maar liefst 9 verschillende mountainbike, gravel of wegfiets tochten. Allemaal dwars door de adembenemende natuur van ons Nationaal Park de Hoge Kempen en over landsgrenzen langs de prachtige Maas. Daginschrijvingen zijn mogelijk voor alle afstanden mits meerprijs!

Nog 72 dagen om in te schrijven.

Aantal tickets

47% beschikbaar

Inschrijven

Programma

Bike Valley, dé hotspot bij uitstek

Dit jaar pakken we uit met een gezellige start en aankomst weide. Niet enkel voor alle fietsfanaten, maar ook de sympathisanten, wandelaars, inwoners, nieuwsgierige neuzen... Iedereen is hier welkom! Van een springkasteel voor de kinderen, tot een stand met kleding voor fietsers. Van een Gin Tonic van Stefan Evert, tot een Trappist of ne goeie bok. Van de beste masseur van België, tot de beste bakker van België. Van een optreden van Esther Sels, de soundmixshow winnares, tot de TV magiër en illusionist van Nederland, Andrew Melia. Het klinkt als een mini (fiets)festival, enkel is de sfeer onbetaalbaar. Dit is uniek in ons land en Bike Valley is 'the place to be'!

Meer informatie

Schrijf je in vóór 13 augustus 2023

Naar de ritten

Volg ons op social media en blijf op de hoogte.

Volg ons op social media voor dagelijkse updates, inspiratie en de laatste nieuwtjes! Word onderdeel van onze community en blijf op de hoogte.

@oeterdalbikeweekend

OBW is een initiatief van WTC de Wringers

Oeterdal Bike Weekend is een initiatief van WTC De Wringers. Dat fietsers het hart op de juiste plaats hebben willen we graag aantonen door een deel van de opbrengst van dit evenement te schenken aan een lokaal goed doel, namelijk “Ons Huis met een Hart VZW” Het is voor ons heel belangrijk om niet enkel op sportief vlak een meerwaarde te bieden voor onze samenleving.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan