Bike Valley

Vanaf dit jaar wordt er een gezellige start en aankomst weide opgebouwd achter de sporthal, genaamd ‘Bike Valley’! Deze is gelegen op de Komweg 8-10 te Neeroeteren. Op deze hotspot is het zowel voor deelnemers als supporters zalig vertoeven met naast energieke muziek, optredens, allerlei soorten drank, lekker eten, op beide dagen om 16u00 een tombola met zeer mooie prijzen, massagestands, technische ondersteuning en vooral een ongekende sfeer!

Bike Valley, dé hotspot bij uitstek.

Dit jaar pakken we uit met een gezellige start en aankomst weide. Niet enkel voor alle fietsfanaten, maar ook de sympathisanten, wandelaars, inwoners, nieuwsgierige neuzen… Iedereen is hier welkom!

Wat te doen op de weide? 
– Verschillende bieren, dranken en genoeg om het koel te houden.
– Keuze van vlees, tot vega, van burgers tot vlaai. Alles om aan te sterken.
– Een stand van fietskleding aan zeer scherpe prijzen van BIO RACER.
– Massage stands. Deep tissue, relax, tot chiropractie.
– Tombola op beide dagen met prijzen van Mountainbikes, tot schoenen. Helmen tot brillen.
– Op zaterdag avond een BBQ vanaf 18u. met om 20u. een optreden van Andrew Melia en 22u. een optreden van Esther Sels.
– Laat nog iets aan de verbeelding over 😉

Mensen noemen dit al: “het eerste Belgische fietsfestival”. We denken dat dit veel te veel eer is, want we houden vooral van een geweldige sfeer, goed samen genieten en vooral stevig fietsen! Dit is uniek in ons land en Bike Valley is ’the place to be’!

Voor diegenen die nog niet zo bekend zijn met ons… Deze zomer organiseren we reeds voor de 25ste keer onze jaarlijkse MTB Marathon. Wereldberoemd in de Lage Landen onder de oude naam: ‘De Oeter Marathon’. Deze speciale jubileumeditie, gedoopt: ‘Het Oeterdal Bike Weekend’, wordt echter grootser, beter en uitdagender dan ooit! Van een eendagsevenement enkel voor mountainbikers, gaan we nu naar een tweedaagse fietshappening voor zowel mountainbikers, gravel fietsers als wegwielrenners.

Uniek in deze regio! Tot (elk jaar) het laatste weekend van augustus!