Veel gestelde vragen

Ja er zijn kleedkamers met gezamenlijke douches voor zien in de sporthal

Onze volledig afgesloten en permanent bewaakte fietsstalling is op het terrein voorzien

Op het terrein zal er een aanbod aan dranken en versnaperingen verzorgd worden.

Er is steeds een gediplomeerde verzorging aanwezig, uitgerust voor de meeste nodige behandeling.

Ja dat kan, onze tochten zijn toegankelijk voor iedereen, je hebt doorzettingsvermogen en zin voor avontuur nodig. Heb je geen gravelfiets dan kies je voor de MTB of de koersfiets.

Je hebt je individuele verzekering nodig om je persoonlijk risico in te dekken en eventuele schade aan derden te vrijwaren. Er is geen deelnemers verzekering voorzien.

Iedere deelnemer wordt voorzien van een noodnummer, dit wordt gebruikt voor lichamelijke EN mechanische panne, mobiele pech verhelpen of repatriëring is voorzien.

Ja die gaat gewoon door, slecht weer kan zelfs een deel van de ervaring zijn. Hoewel we geen enkele invloed hebben op het weer. Als er gevaar of verbod door extreme weersomstandigheden worden opgelegd zullen wij hier gehoor aan moeten geven.

Neem contact op

Volg ons op social media en blijf op de hoogte.

Volg ons op social media voor dagelijkse updates, inspiratie en de laatste nieuwtjes! Word onderdeel van onze community en blijf op de hoogte.

@oeterdalbikeweekend

OBW is een initiatief van WTC de Wringers

Oeterdal Bike Weekend is een initiatief van WTC De Wringers. Dat fietsers het hart op de juiste plaats hebben willen we graag aantonen door een deel van de opbrengst van dit evenement te schenken aan een lokaal goed doel, namelijk “Ons Huis met een Hart VZW” Het is voor ons heel belangrijk om niet enkel op sportief vlak een meerwaarde te bieden voor onze samenleving.

WTC De Wringers VZW is gevestigd aan de Grotlaan 75, 3680 Neeroeteren, (België). U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32(0)472 57 90 11 of via e-mail: info@oeterdalbikeweekend.be Ons ondernemingsnummer is 0473.892.906.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan