Ons Huis met een Hart

Bij Bike Valley vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Daarom hebben we ervoor gekozen om een deel van de opbrengst van ons jaarlijkse evenement, het Oeterdal Bike Weekend (OBW), te schenken aan een lokaal goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Ons Huis met een Hart VZW.

Ons Huis met een Hart is een inloop- en ontmoetingshuis voor mensen met kanker en hun naasten. Het team van vrijwilligers bestaat uit ervaringsdeskundigen en mensen met een achtergrond in de zorgsector. Bij Ons Huis staat de bezoeker centraal en wordt deze gerespecteerd in alle discretie. Het is een veilige plek, weg van de ziekenhuisomgeving en de vier muren van je woning. Het team maakt tijd voor je vrij om naar je te luisteren en je van dienst te zijn waar gewenst en mogelijk. Het is ook een plek waar gasten begrip en steun bij elkaar vinden en waar er naast tranen ook veel gelachen wordt.

In de toekomst hoopt Ons Huis met een Hart ook open te kunnen stellen voor mensen met een chronische ziekte en hun naasten. Bij Bike Valley vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de samenleving en daarom steunen we graag deze mooie organisatie. Door deel te nemen aan OBW draag jij als fietser ook bij aan dit mooie doel.

Meer informatie vind je op de website van Ons Huis met een Hart.

Naar de website